Zeebaars met fijne aardappelpuree, rucola, bospaddenstoelen en truffelolie
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rucola fijn.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij grote exemplaren in stukken.
-
Pel en snipper de look fijn. Rits de tijmnaaldjes van de takjes.
-
Schil de aardappelen en snij ze in stukken van gelijke grootte van ± 3 op 3 cm. Als de stukken niet even groot zijn, hebben ze een verschillende gaartijd.
-
Kook de aardappelen net gaar. Giet ze af en doe ze terug in de warme pan. Laat ze even droog stomen.
-
Draai de aardappelen door de roerzeef (passe-vite). Voeg een klontje boter toe, rasp er nootmuskaat over en schep alles door elkaar. Voeg eventueel een scheutje warme melk toe.
-
Schep de rucola eronder en breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Hou warm.
-
Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in boter met een fijngesnipperd teentje look erbij. Kruid met zwarte peper en zout. Schep de peterselie, tijm en bieslook erdoor.
-
Kruid de vis met peper en zout. Verhit de geklaarde boter in een ruime braadpan.
-
Bak de vis op een hoog vuur goudbruin en gaar aan beide zijden.
-
Schep de puree in een spuitzak en spuit toefjes puree op voorverwarmde borden.
-
Snij de vis in stukken en schik samen met de paddenstoelen tussen de puree. Kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Druppel er wat truffelolie over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven