Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zandkoekjes
Meng de bloem met de bloemsuiker, het merg van de vanillestok en een snuifje zout.
-
Kneed 200 g stukjes koude boter er met de vingers door tot een kruimelig deeg.
-
Voeg het ei toe en kneed tot een egaal deeg.
-
Verdeel het deeg in twee en rol elk deel tot een worst (van 4 cm dik). Pak in in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het deeg in schijfjes van 1 cm breed.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en bak 13 min in de voorverwarmde oven.
-
Ganache
Breek de chocolade in fijne stukken. Verwarm de room met 20 g boter, tot de boter is gesmolten. Haal van het vuur en roer de chocolade erdoor. Laat smelten. Laat afkoelen en opstijven in een spuitzak.
-
Afwerking
Verdeel wat ganache in het midden van een afgekoeld koekje.
-
Druk er een tweede koekje bovenop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven