Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de bloem met het zout, de bloemsuiker en de vanillesuiker.
-
Snij de zachte boter in kleine stukjes. Voeg de stukjes bij de gemengde bloem en kneed.
-
Blijf kneden tot je een stevig, homogeen deeg krijgt.
-
Rol het deeg tot een worst van 2 vingers dik en verpak in plasticfolie.
-
Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
-
Snij de deegworst in plakjes van 2 cm dik en druk de plakjes plat met de palm van je hand.
-
Steek met een koekjesvorm figuurtjes uit het deeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Klop de eidooier los.
-
Bestrijk de koekjes met eigeel en strooi de kristalsuiker erover.
-
Bak in 20 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven