Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop het ei los.
-
Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier, bestrijk met geitenkaas en beleg volledig met de sneetjes gerookte zalm.
-
Rol het belegde deeg strak op tot de helft. Rol dan de andere kant ook op tot het midden.
-
Verpak in het bakpapier en leg 10 minuten in de diepvriezer.
-
Snij de rol in 2 cm dikke plakken en schik de vlinders op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Borstel de vlinders in met losgeklopt ei.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak in 15 à 20 minuten goudbruin en gaar.
-
Tip: varieer en beleg het bladerdeeg met gekookte ham en gemalen kaas of pesto, gedroogde ham en zongedroogde tomaatjes …
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven