Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 venkel en de sjalot fijn en stoof aan in wat boter. Kruid met peper en zout.
-
Blus met wijn en azijn. Laat de alcohol 5 min uitkoken.
-
Voeg het water, de room en het bouillonblokje toe.
-
Laat op een zacht vuur 20 min pruttelen tot de venkel gaar is.
-
Mix fijn tot een dikke saus.
-
Snij, terwijl de saus aan het pruttelen is, de andere venkel in dikken schijven.
-
Bak de venkelschijven gaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de saus over een ovenschotel en leg de gebakken venkel erop.
-
Leg de zalm op de venkel en bestrijk de vis met de zoete aardappeldip. Kruid met peper en zout.
-
Bak in de oven op 180°C tot de vis gaar is en de saus aan het pruttelen is.
-
Werk af met waterkers en serveer met gekookte aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven