Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open de blikken en laat uitlekken.
-
Pluk de sla, spoel onder koud water en zwier goed droog.
-
Pel de tomaten, snij in kwartjes en verwijder de pitjes. Snij vervolgens in dobbelsteentjes.
-
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in dobbelsteentjes.
-
Schik een mooie mengeling van de verschillende slasoorten in de borden. Verdeel de zalmstukken er over. Strooi de tomaten- en avocadoblokjes er rond. Werk af met enkele toefjes kruidenkaas en staafjes bieslook.
-
Kruid met peper en zout, naar smaak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven