Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de savooibladeren en blancheer ze beetgaar in ruim gezouten kokend water. Haal ze eruit en laat schrikken in ijswater.
-
Hak de zalm fijn met een kleine keukenblender. Voeg de eiwitten toe en kruid met peper en zout. Laat verder malen tot een homogene massa. Voeg als laatste de room toe en laat nog 1 minuut meedraaien tot alles goed gemengd is.
-
Leg elk savooiblad op een vel plasticfolie en verdeel met een spuitzak een ‘worst’ visfarce in het midden van het savooiblad. Rol het savooiblad strak op. Met behulp van de plasticfolie kan je de ‘savooiworst’ mooi opspannen door de plasticfolie aan de uiteinden op te draaien.
-
Draai de rol nu in een vel aluminiumfolie en span ook deze goed aan.
-
Laat garen gedurende 10 minuten in een pan met ruim kokend water.
-
Haal de worstjes uit het water en laat 1 nacht rusten in de koelkast.
-
Verwijder aluminium- en plasticfolie net voor het opdienen en snij in cilinders van 3 à 4 cm. Serveer met een lepeltje fijne mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven