Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water.
-
Snij de zalm in blokjes en stoom gaar.
-
Breng de visbouillon aan de kook. Knijp de gelatineblaadjes uit en los op in de bouillon. Neem van het vuur en voeg de zalmblokjes toe.
-
Mix het geheel tot een gladde, homogene massa. Laat wat afkoelen.
-
Klop de room half op en voeg voorzichtig onder de wat afgekoelde zalmmassa.
-
Giet de zalmmousse in een plat rechthoekig bakje (hoogte 2 cm) en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.
-
Steek met de uitsteekvormpjes hartjes en vlindertjes uit de sneetjes brood. Steek ook evenveel hartjes en vlindertjes uit de zalmmousse en zet die op het brood.
-
Versier de hartjes met kervelblaadjes en de vlindertjes met bieslooksprietjes en rondjes gekookte rode biet.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven