Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C
-
Trek de vellen brickdeeg los. Laat ze op het vetvrij papier liggen. Borstel ze in met de gesmolten boter.
-
Verdeel de zalmfilet in 4 stukken. Leg een stuk zalm op het deeg op 1/3 van de rand. Schep de geitenkaas erop. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Dek af met flink wat waterkers.
-
Vouw het deeg over de zalm, vouw de zijkanten van het deeg erna naar binnen toe. Verpak verder tot een loempia.
-
Bestrijk nogmaals met de gesmolten boter. Leg met de naad naar onder op een met bakpapier bekleedde ovenplaat.
-
Bak goudbruin krokant in 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven