Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers het sap van de citroen. Pel de rode ui, snij in 2 en vervolgens in fijne plakjes.
-
Snij de zalm dwars op de velkant in plakjes van 2 mm dikte. Gooi het vel na het snijden weg.
-
Bestrijk een schaal met olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Schik de plakjes zalm er in laagjes naast elkaar op. Besprenkel met nog wat olijfolie. Verdeel de zeste van citroen erop. Schik de fijne plakjes ui erop en verdeel de kappertjes erover. Kruid met peper en zout.
-
Laat nog 15 minuten marineren in de koelkast alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven