Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de zalmfilet plat op het werkblad en snij in horizontale plakken van 3 mm dik. Snij deze vervolgens in de breedte in plakken van ± 5 op 3 cm.
-
Neem een bakring met dezelfde doorsnede als de broodjes en leg de zalmplakken er op elkaar in tot burgerdikte. Druk ze stevig aan met je handpalm.
-
Zet minstens 30 min in de koeling.
-
Hak de dille fijn en meng met de zure room en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
-
Laat de spinazie slinken met 1 el water en kruid met peper en zout. Laat goed uitlekken.
-
Snij de kerstomaatjes in plakjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt 50 g boter. Snij de broodjes horizontaal middendoor en bestrijk de snijhelften met gesmolten boter.
-
Bak de zalmburgers in hete boter 1 min aan elke kant en plaats nog 8 min in de oven.
-
Laat de snijhelften van de broodjes kort kleuren onder een hete grill.
-
Verdeel de spinazie over de onderste helft. Bestrijk met dillesaus en leg er de zalmburger en wat rucola op.
-
Verdeel de plakjes kerstomaat erover.
-
Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven