Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de houten stokjes in water.
-
Kook de aardappeltjes beetgaar in licht gezouten water.
-
Snij de stelen en het loof van de venkelknollen. Verwijder de harde voet. Snij ze doormidden en dan in partjes.
-
Doe de partjes in een braadslede en besprenkel met olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep flink door elkaar. Plaats 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Snij de zalm in blokken.
-
Verwijder de schil van de sinaasappelen en pompelmoezen tot op het vruchtvlees. Snij het vruchtvlees in stukken van gelijke grootte zoals de zalm.
-
Steek de vis en het citrusfruit afwisselend op de houten prikkers. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Voeg de aardappeltjes, tomaatjes en olijven bij de venkel en plaats nog 15 minuten terug in de oven. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Rooster de brochettes enkele minuten aan alle zijden boven smeulend houtskool. Werk de brochettes af met wat venkelloof.
-
Garnissez de feuilles de fenouil.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven