Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in dobbelstenen.
-
Snij de citroenen in fijne plakjes.
-
Snij de verse oreganoblaadjes fijn tot je 2 el hebt.
-
Meng de oregano met de rest van de specerijen in een kommetje.
-
Steek de zalmblokjes en dubbelgevouwen citroenplakjes afwisselend aan prikkers.
-
Borstel ze in met olijfolie en bestrooi met het kruidenmengsel.
-
Bestrooi met zout en peper.
-
Gril regelmatig kerend in 5 à 10 min gaar.
-
Bestrooi met maanzaad en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven