Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Teriyakisaus: pel de look en schil de gember. Rasp beide fijn.
-
Doe de sojasaus, de kandijsuiker, de gember, de look, de mirin, het citroensap en een kneepje honing in een sauspannetje en warm op tot de suiker volledig opgelost is.
-
Meng de maïzena met het water en roer glad. Voeg bij het sojamengsel en breng aan de kook.
-
Laat doorkoken tot de saus gaat dikken.
-
Bestrijk de zalm aan beide kanten met de saus.
-
Bak de paddenstoelenmix met kruiden in een hete pan met een klontje boter.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Plaats de zalm 12 à 18 min (afhankelijk van de dikte van de filets) in de voorverwarmde oven.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Bestrooi met sesamzaadjes en werk af met lente-ui.
-
Serveer de zalm met de gebakken paddenstoelen en een kommetje rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven