Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en schik de zalmfilets erop.
-
Hak de peterselie en bieslook fijn. Hak het brood fijn en meng de fijngehakte kruiden en 1 el olijfolie eronder.
-
Meng de mosterd met de yoghurt en smeer de zalm in met dit mengsel.
-
Verdeel het kruidenbroodkruim over de zalm. Kruid met peper en zout.
-
Schik de kerstomaten rond de zalm en besprenkel alles met olijfolie.
-
Bak 20 à 25 min op 190°C tot alles goed gebakken is en de zalm een mooie korst heeft.
-
Serveer met de gebakken aardappelschijfjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven