Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het paneermeel met het amandelpoeder, de amandelschilfers, de citroenzeste en de verse dille. Kruid met peper en zout.
-
Snij de koude boter in stukjes en kneed de boter met de vingers onder het paneermeelmengsel, tot je een zandstructuur krijgt.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en leg de zalmfilets erin. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de crumble over de zalm. Zet in de oven en bak gaar en krokant op 190°C gedurende ± 15 min.
-
Serveer de zalm met een herfstslaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven