Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, halveer ze en snij in repen.
-
Bak ze in olijfolie. Laat karamelliseren.
-
Meng het curry- en gemberpoeder.
-
Scheur grote vellen aluminiumfolie.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Leg in het midden van elk vel een stuk zalm. Bedek elke zalm met ¼ van de gekaramelliseerde uireepjes.
-
Strooi per stuk ½ kl curry- en gemberpoeder over de uien. Giet er 1 el room en 1 el honing over. Kruid met peper en zout. Werk af met een klontje boter.
-
Vouw de folie goed dicht en schik in een ovenschaal.
-
Zet de ovenschaal in de oven en laat 15 à 20 min garen. Controleer tijdig of de zalm niet overgaar is.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af. Laat even uitlekken.
-
Draai een mooie hoeveelheid pasta op en schik in het midden van het bord.
-
Haal de zalm uit de folie en leg boven de pasta.
-
Werk af met wat bieslooksprietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven