Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Besprenkel een ovenschotel met olijfolie en leg de zalmfilets erin.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Kruid de zalmfilets royaal met Herbamare en besprenkel met olijfolie.
-
Bak de zalm ± 15 min gaar in de voorverwarmde oven.
-
Hak de broccoli- en bloemkoolroosjes fijn tot je de structuur van rijst krijgt.
-
Stoof gaar in 2 el olijfolie en breng op smaak met Herbamare en geperste knoflook.
-
Meng de Parmezaanse kaas en mascarpone onder de groenterisotto.
-
Serveer met de gebakken zalmfilets en werk af met enkele takjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven