Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schik de tomaten op een bakplaat. Meng 2 eetlepels olijfolie met de balsamicoazijn en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verhit een scheutje olie in de wok en roerbak de spinazie met de looksnippers. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken, roer er de spinazie door en hou warm.
-
Rooster de tomaten 15 minuten in een voorverwarmde oven.
-
Bak intussen de zalm, eerst op de velkant, in hete olijfolie krokant. Kruid met peper en zout. Bak nog 5 minuten aan de andere kant.
-
Schik op voorverwarmde borden en werk af met basilicum.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven