Selder , Vis , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn, schil de appel en snij in brunoise.
-
Stoof de sjalot glazig in boter, voeg de appelblokjes toe en roerbak het currypoeder erdoor.
-
Blus met witte wijn en kippenbouillon, laat even doorkoken. Voeg room toe en laat inkoken. Kruid met zout. Zeef de saus en hou warm.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de zalm op de velkant in boter en laat hem 5 min verder garen in de oven (afhankelijk van de dikte).
-
Bak de frietjes en serveer de zalm op voorverwarmde borden met saus, tuin- en waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven