Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg de zalm in de ovenschotel.
-
Kruid de zalm met peper, zout en besprenkel met olijfolie en het sap van ½ citroen.
-
Bak in de voorverwarmde oven ± 15 min, tot de zalm gaar is.
-
Roerbak de spinazie in 1 el olijfolie, knijp het overtollige vocht eruit en hak fijn.
-
Snij de lente-ui en bamboescheuten fijn.
-
Meng de mayonaise met de zure room en groentesoep in poedervorm. Voeg de lente-ui, spinazie en bamboescheuten toe. Laat 15 min staan in de koelkast.
-
Serveer de gebakken zalm met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven