Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de zalmfilets gedurende 3 à 4 minuten aan beide zijden in olijfolie. Haal ze uit de pan en schik ze in een porseleinen schaal.
-
Veeg de pan schoon en bak het korianderzaad tot de geur vrijkomt. Haal ze uit de pan en kneus de zaadjes licht.
-
Verwijder de zaadjes van het pepertje en de puntpaprika. Snij beide in flinterdunne ringetjes.
-
Snij de lente-uitjes in lange reepjes.
-
Meng de zaadjes met de rest van de ingrediënten. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet over de zalm. Dek af met plasticfolie en plaats 12 uur in de koelkast.
-
Serveer op kamertemperatuur met weinig marinade.
-
Tip: lekker met versgebakken brood en bittere slasoorten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven