Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de visbouillon aan de kook en kook de uisnippers hierin zacht. Laat ze uitlekken.
-
Trek de vis in stukken en meng voorzichtig samen met de ontdooide puree, uitjes en verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
-
Klop het ei los.
-
Bestrooi je handen met bloem en vorm 8 viskoekjes. Wentel ze in de bloem, vervolgens in het losgeklopt ei en bestrooi met broodkruim.
-
Plaats de koekjes minstens 30 minuten in de koelkast.
-
Verhit 1 cm arachideolie in een braadpan en bak de zalmkoekjes hierin aan beide zijden. Zorg ervoor dat ze goed warm zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer met een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven