Zalm ‘à la nage’ in oosterse kokossaus met groenten
Kooktips
Het recept van de Oosterse kokossaus kan u ook op onze website vinden.
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aspergetips in 2 stukken.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de puntpaprika’s en snij het vruchtvlees in ringetjes.
-
Snij de shiitakes in plakjes.
-
Snij het witte gedeelte van de paksoi in maantjes en ½ van de bladeren in reepjes.
-
Pluk de basilicumblaadjes los.
-
Verwarm de kokossaus in een ruime pot en pocheer de groenten erin.
-
Begin met de bloemkool. Wanneer deze beetgaar is, voeg je de shiitakes, asperges en paksoi toe.
-
Snij de zalm in stukken. Voeg toe en laat kort garen. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over voorverwarmde diepe borden en bestrooi met basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven