Zacht gegaarde groenten met spruitjespuree in savooiblad
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Boen de pompoen schoon, verwijder pitten en draden en snij in plakken. Schraap de pastinaken en wortelen en snij in repen.
-
Schik de groenten in een ovenschaal en giet er ½ liter kokend water bij. Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout, verse tijm en rozemarijnnaaldjes en besprenkel met olijfolie. Laat de groenten garen in de oven en schep regelmatig om.
-
Was de rode bietjes en snij ze in partjes. Leg ze in een aparte ovenschaal (ze geven kleur af) en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en laat garen in de oven.
-
Kook de spruitjes gaar en pureer de helft met de gekookte aardappelen. Breng op smaak met boter, peper, zout en nootmuskaat.
-
Blancheer de koolbladeren in licht gezouten water. Laat ze uitlekken op een propere doek.
-
Vul de koolbladeren met de gegaarde groenten, de rest van de spruitjes en garneer met toefjes spruitjespuree.
-
Werk af met fijngesneden bladpeterselie en zonnebloempitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven