Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng alle ingrediënten door elkaar. Strijk de zalmfilets hiermee in en laat 30 minuten marineren. Dek goed af en zet in de koelkast.
-
Spoel de waterkers en pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Meng de yoghurt met de fijngehakte dille, bieslook en munt tot een dressing. Schil de wortel en snij in lange julienne.
-
Haal de zalmfilet uit de marinade en gril. Warm de broodjes op en snij in 2 helften.
-
Leg wat koolsla en waterkers op de onderste helft van het broodje. Giet er wat dressing over. Schik het stukje gegrilde zalm erboven. Bestrijk met wat dressing en waterkers en een takje dille. Werk af met wat sliertjes wortel en extra koolsla. Zet het dekseltje erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven