Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop met een mixer bloem, eieren, melk en mosterd met een snuifje zout tot een glad beslag. Laat 1 u rusten.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes.
-
Snij de plakken ontbijtspek in 3 en bak ze samen met de appelpartjes in olie in een pan.
-
Snij de witte en zwarte pensen in stukken.
-
Vet een braadslede kwistig in met olie en verhit tot de olie gaat roken.
-
Schik de stukken pens, appel en het ontbijtspek erin. Plaats 5 min in de oven.
-
Roer het beslag 1 keer om en giet bij de pens in de zeer hete braadslede. Let op voor spatten. Verdeel de salieblaadjes er snel over en zet terug in de oven.
-
Bak 15 min zonder de ovendeur te openen.
-
Controleer of het mooi gerezen is en plaats het er nog 15 min op 200°C in.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven