Yoghurttaartje met hazelnoot-cranberry-havermoutkorst
Allergenen
Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed een springvorm met bakpapier.
-
Mix de cranberries met de hazelnoten en havermoutvlokken in een hakmolentje. Voeg de kokosolie, de kaneel, het vanille-extract en het zout toe. Laat nogmaals draaien.
-
Druk het mengsel op de bodem en de randen van de springvorm. Laat opstijven in de koelkast.
-
Ontvorm en vul met Griekse yoghurt en fruit.
-
Bestrooi met kokospoeder en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven