Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Yoghurtmousse: week 1 gelatineblaadje in ijskoud water en knijp het goed uit.
-
Neem een heel klein deel (1 el) van de yoghurt en warm op in de microgolfoven.
-
Smelt het uitgeknepen gelatineblaadje in de warme yoghurt. Voeg daarna toe aan de rest van de yoghurt.
-
Klop het eiwit mooi luchtig in een vetvrije kom.
-
Strooi de suiker geleidelijk bij het eiwit en klop luchtig.
-
Spatel het eiwit onder de yoghurt.
-
Zet de glaasjes schuin, op bijvoorbeeld een eierschaal, en schep de yoghurtmousse erin.
-
Laat een 20-tal min opstijven in de koelkast.
-
Coulis: week 1 gelatineblaadje in ijskoud water en knijp het goed uit.
-
Warm de frambozencoulis op en smelt de uitgeknepen gelatine erin.
-
Laat wat afkoelen en giet het op de yoghurtmousse. Zet opnieuw in de koelkast en laat opstijven.
-
Was het rood fruit voorzichtig.
-
Schil en snij de mango fijn.
-
Schik het fruit in je glaasje.
-
Werk af met een blaadje munt en wat bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven