Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de zure room op tot hij lobbig is. Plaats in de ijskast om koel te houden.
-
Week het blaadje gelatine in koud water gedurende 5 à 10 minuten tot het zacht is. Knijp het blaadje goed uit en laat het in een paar eetlepels hete vloeistof oplossen.
-
Klop de Griekse yoghurt op samen met de suiker en het vanille-extract. Meng de opgeloste gelatine en de zure room er voorzichtig door.
-
Verdeel het mengsel over de glaasjes. Laat opstijven in de koelkast, gedurende minstens 2 à 4 uur tot een hele nacht.
-
Werk af met honing, verse vijg en zeste van limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven