Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Verwarm enkele scheppen yoghurt en los de uitgeknepen gelatineblaadjes erin op.
-
Roer eerst de suiker erdoor en daarna de rest van de yoghurt. Zet 15 min in de koelkast.
-
Klop de room stijf en meng met de afgekoelde yoghurt.
-
Snij een deel van de frambozen fijn en schep door de yoghurt.
-
Mix de speculaaskoekjes tot crumble.
-
Leg in elk glaasje een laagje speculaascrumble. Giet het yoghurtmengsel erover en werk af met de rest van de frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven