Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de springvorm met bakpapier.
-
Ontpit de dadels.
-
Bodem: mix alle ingrediënten met 2 el water in een hakmolentje tot een kruimelig mengsel.
-
Druk het mengsel op de bodem van een springvorm. Maak een laag van 1 cm dik en strijk glad.
-
Laat harden in de koelkast.
-
Vulling: klop alle ingrediënten in een ruime kom glad.
-
Schep de vulling in de springvorm en plaats terug in de koelkast om op te stijven.
-
Schik de frambozen erop en bestrooi met maanzaad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven