Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de bevroren frambozen in een blender en mix tot een homogene massa. Roer de Griekse yoghurt, het citroensap en de honing erdoor. (*)
-
Giet het mengsel in een kom en steek in de diepvriezer gedurende minstens 4 uur en maximum 1 nacht, tot je mooie bollen ijs kan scheppen.
-
Serveer met een blaadje basilicum.
-
Tip: vries het ijs niet langer in, want dan wordt het heel hard. Magere yoghurt is niet geschikt, omdat je dan te veel ijskristallen krijgt.
-
(*) Je kan er eventueel wat basilicumsnippers bij mengen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven