noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Appelcompote
Was de appelen en steek er met een appelboor de klokhuizen uit.
-
Snij ze ongeschild in stukken en doe ze in een kookpot. Bestrooi met 0,5 kl kaneel en overgiet met kokend water.
-
Kook zacht in 15 à 20 min.
-
Noten
Verwarm de boter, voeg de noten toe en laat bakken. Bestrooi met kaneel, nootmuskaat, fleur de sel en ahornsiroop.
-
Roer door elkaar en laat karamelliseren.
-
Verdeel de yoghurt over kommen. Schep de appelcompote en gekaramelliseerde noten erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven