Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Breng de yoghurt bijna aan de kook en giet over de havermoutvlokken. Laat rusten, zodat de havermout de yoghurt kan absorberen.
-
Klop de zachte boter met de suiker romig in de keukenrobot. Voeg de honing en het vanilleextract toe.
-
Klop de eiwitten los. Laat de machine draaien en voeg, beetje bij beetje, eiwit toe aan het botermengsel.
-
Zeef de bloem en meng met het bakpoeder. Voeg, terwijl de machine langzaam draait, bij het botermengsel.
-
Schep de havermoutvlokken door het deeg.
-
Bestrijk een ovenschaal met gesmolten boter en bestrooi met bloem.
-
Giet het deeg erin. Verdeel het fruit erover.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar in 40 min.
-
Laat 10 min rusten in de vorm.
-
Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
-
Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven