Yiaourtopita
Cake met Griekse yoghurt en siroop
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cake
Klop de eieren met de suiker schuimig. Klop de boter en Griekse yoghurt erdoor.
-
Zeef de bloem met bakpoeder erboven. Spatel door het beslag.
-
Roer het vanille-extract en sinaasappelzeste erdoor.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Vet een tulbandvorm in met boter en bestrooi met wat bloem. Giet het beslag in de vorm en bak 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Siroop
Kook het water 1 min met de suiker, citroensap en oranjebloesemwater. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Laat de cake na het bakken 10 min rusten in de cakevorm en ontvorm.
-
Giet de siroop over de cake en laat verder afkoelen.
-
Afwerking
Serveer een stukje cake met wat extra Griekse yoghurt en sinaasappelzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven