Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Leg de XL-pizzabodem open op een bakplaat en verdeel (in gedachten) in 4 gelijke rechthoeken.
-
Besmeer de 2 diagonale rechthoeken met mascarpone en de 2 andere diagonale rechthoeken met tomatenpassata.
-
Verdeel je toppings over de 4 verschillende delen en zorg dat je telkens mooi in de rechthoek blijft. De 4 delen: - pizza bianca met witlof, ham, kaas en aardappel - pizza met tomaat, pepperoni en zuiderse groentjes (paprika, aubergine en olijven) - pizza bianca met 4 kazen (mozzarella, blauwschimmelkaas, gruyère en emmentaler) en walnoten - pizza met tomaat napolitana (ansjovis, kappertjes, gedroogde oregano en mozzarella)
-
Bestrooi de volledige pizza rijkelijk met gemalen emmentalerkaas.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven