Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Steek met de uitsteekvorm 4 cirkels uit elke wrap. Smeer in met arachideolie en bedek de bodem van muffinvormen ermee.

  2. Bak 7 min in een oven op 200°C.

  3. Haal uit de muffinvorm en laat afkoelen op een rooster.

  4. Tomatensalsa

    Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in blokjes.

  5. Snipper de peterselie en het wit van de lente-ui fijn. Snij het groen in fijne ringen.

  6. Meng de tomatenblokjes met de peterselie, het wit van de lente-ui, 1 el olijfolie en balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Guacamole

    Pel de rode ui en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees fijn. Snipper de koriander fijn.

  8. Pel de avocado en verwijder de pit. Mix het vruchtvlees met de zure room. Roer de rode ui, chilipeper en koriander erdoor. Kruid met zout en breng op smaak met limoensap.

  9. Afwerking

    Neem alle ingrediënten apart mee. Stel samen vlak voor het serveren. Vul elke wrapcup met geraspte wortelen, maïs, tomatensalsa en guacamole.

  10. Werk af met het groen van de lente-ui. Serveer met ijsbergsla.