Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de wangen met zout, peper en paprikapoeder. Dat kan je reeds op voorhand doen.
-
Kleur de wangen in een grillpan, of, en bij voorkeur, op een houtskoolbarbecue zodat de rokerige smaak in het vlees trekt.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Smeer de wangen in met Luikse stroop en schik in een vuurvaste schotel.
-
Voeg het appelsap toe en bedek met aluminiumfolie.
-
Gaar de wangen gedurende 2 u op 160°C.
-
Verwijder na 2 u de folie en laat de wangen nog ± 1 u garen. Draai ze regelmatig om.
-
Trek het vlees uit elkaar met behulp van 2 vorken.
-
Dressing: meng de mosterd met de mayonaise en breng op smaak met de honing.
-
Voeg de ciderazijn toe en proef. Indien de dressing te zoet is, voeg je nog wat ciderazijn toe. Indien de dressing te zuur is, voeg je nog wat honing toe.
-
Bak de tortillawraps kort op de barbecue.
-
Leg het warme vlees op een wrap.
-
Snij de augurken in plakjes en knip de tuinkers af.
-
Verdeel de augurkplakjes, tuinkers en bickyuitjes over het vlees.
-
Werk royaal af met de dressing en plooi dicht.
-
Leg de wrap eventueel nog eens kort op de barbecue, zodat hij krokant wordt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven