Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pepersaus: spoel de groene peperbollen onder stromend water. Pel de ui en snipper fijn.
-
Smelt 1 el boter in een sauspannetje.
-
Bak de ui glazig. Voeg de peperbollen toe en laat 2 min meebakken.
-
Blus met de room en laat met het rundsbouillonblokje inkoken tot een dikke saus.
-
Laat volledig afkoelen.
-
Was de boontjes en verwijder de uiteindes.
-
Kook ze 5 min beetgaar in gezouten water.
-
Verwijder het kroontje uit de tomaten en snij in 4. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Was de veldsla en laat uitlekken.
-
Meng de afgekoelde pepersaus met de zure room en mayonaise. Kruid met zout en wat extra zwarte peper.
-
Snij het rundvlees in plakjes van 1 cm.
-
Smelt 2 el boter in een bakpan. Bak de rundreepjes 30 sec aan beide zijden krokant en kruid met grofgemalen zwarte peper en zout.
-
Leg de wraps op een bord en verwarm 1 min in de microgolf op 750 W.
-
Beleg elke wrap in het midden met pepersaus, veldsla, tomatenblokjes, fijne boontjes en rundplakjes.
-
Vouw dicht en serveer met extra saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven