Wrap met kip met SchuppenBoer Tripel, yoghurt, maïs en puntpaprika
Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het bier met de honing, het sap van de citroenen en de kippenbouillon. Voeg hierbij enkele takjes rozemarijn.
-
Kruid de kippenborsten met de kippenkruiden en bak goudgeel aan.
-
Overgiet de kippenstukken met de biermengeling.
-
Laat garen op een matig vuur totdat de mengeling stroperig wordt.
-
Snij de puntpaprika’s en ijsbergsla fijn.
-
Pel de avocado en snij het vruchtvlees fijn.
-
Haal de kip uit de pan en laat wat afkoelen. Snij in kleinere stukken.
-
Saus
Maak een saus van de mosterd met de honing en het bier.
-
Leg de wraps open en bestrijk met wat yoghurt en saus. Schik de kip, avocado, maïs, puntpaprika en ijsbergsla op de wrap. Plooi dicht en rol op.
-
Snij in 2 en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven