Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.
-
Breng water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar in 5 min. Giet af en spoel koud.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes.
-
Snij de haringfilets in stukjes van 2 cm x 2 cm.
-
Snij 1 Granny Smithappel in dobbelstenen.
-
Snipper de dille fijn.
-
Meng de haring met de Granny Smith-blokjes, dille en aardappelen in een mengkom. Roer de sjalot en augurk eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de andere Granny Smith-appel.
-
Mix de rode bieten fijn met de balsamicoazijn, zure room en Granny Smith-appel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besmeer een wrap met de rode bietenspread. Beleg met ijsbergsla en de haringsalade. Versier met een plukje dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven