Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Forelsalade
Schil de aardappel en snij in fijne blokjes. Breng licht gezouten water aan de kook en kook de aardappelblokjes 5 à 7 min. Voeg de laatste 2 min de erwten toe. Giet af en verfris.
-
Kook de eieren 8 min. Laat afkoelen en pel ze. Prak fijn met een vork.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes.
-
Prak de forelfilet fijn met een vork. Meng de forel met de roomkaas, zure room, appel, aardappelblokjes en erwten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Dressing
Snipper de bieslook en krulpeterselie fijn. Mix het eigeel en de groene kruiden door de Griekse yoghurt.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Roer door de dressing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Beleg elke wrap met wat jonge sla, geraspte wortelen en forelsalade. Leg de stukjes ei erop en rol de wraps strak op. Serveer met de tartaardressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven