Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in 2 en marineer ze 30 min in een sausje van Griekse yoghurt, citroensap, korianderpoeder, peper en zout.
-
Bak de champignons na het marineren kort aan in veel olijfolie.
-
Was de zoete aardappel en snij in dikke frieten. Bak gaar in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Smeer 2 el roomkaas over 1 tortillavel.
-
Beleg de tortilla met half zongedroogde tomaten, paprika, zoete aardappel en champignons.
-
Rol de tortilla op en snij in 4 stukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven