Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel, snij in kleine blokjes en kook gaar in het wortelsap.
-
Haal de gekookte aardappelblokjes uit het wortelsap en laat afkoelen.
-
Week het gelatineblaadje in ijskoud water.
-
Snij de lente-ui fijn.
-
Verdeel de lente-ui, aardappelblokjes, makreel en dragon over 4 potjes.
-
Knijp de gelatine uit en laat smelten in het warme wortelsap. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel het wortelsap over de 4 potjes met garnituur, plaats in de koelkast en laat 1 u opstijven.
-
Werk net voor het opdienen af met een beetje paprikapoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven