noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de jonge wortelen niet en snij in grove stukken.
-
Stoof de wortelen beetgaar in wat olijfolie en een paar el water. Kruid met peper, zout en komijnpoeder. Laat de wortelen even afkoelen.
-
Was het loof en snij grof, maar hou een paar takjes aan de kant om af te werken.
-
Doe de wortelen samen met het loof, de yoghurt, noten, olijfolie, zout en look in een blender of foodprocessor. Mix alles tot een tapenade.
-
Besmeer de broodjes met de tapenade.
-
Werk af met een takje loof.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven