Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en aardappelen en snij in gelijke kleine stukken. Kook ze samen gaar in gezouten kokend water. Giet af en plet met de pureestamper. Voeg een klontje boter toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hou warm.
-
Bak de braadworsten gaar in hete boter op een zacht vuur. Snij de worsten in stukken en voeg toe aan de wortelstoemp.
-
Snij de plakjes chorizo in fijne reepjes.
-
Meng de chorizosnippers onder de wortelstoemp en versier met bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven