Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in grove stukken. Stoof ze aan in de boter. Voeg de wortelen toe en laat even garen.
-
Giet het water erbij, voeg de bouillonblokjes en laurierblaadje toe. Laat de soep opkoken en gedurende 15 minuten op een zacht vuurtje garen.
-
Verwijder het laurierblaadje. Voeg de kaasporties toe.
-
Mix tot tot een gladde soep.
-
Serveer in soepkommen en versier met dragonblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven