Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en de wortelen en snij in stukjes.
-
Verwarm een scheutje olie in een ruime pan en fruit hierin de uisnippers zacht. Voeg aardappel- en wortelstukjes toe en roerbak. Overgiet met de bouillon. Voeg gemalen koriander toe, kruid met versgemalen peper en zout. Breng aan de kook, dek de pan af en laat gaar koken.
-
Bewerk met de staafmixer en kruid bij indien nodig.
-
Toast de sneden brood, snij diagonaal door en bestrijk met zachte geitenkaas. Kruid met versgemalen peper en werk af met een blaadje koriander.
-
Strooi de rest van de verse korianderblaadjes in de soep en serveer met de geitenkaastoast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven