Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en schil de aardappel. Snij beide in grove stukken.
-
Schil de wortelen en snij met een dunschiller sliertjes van 1 wortel. Snij de rest grof. Blancheer de wortelsliertjes kort in kokend water. Giet af.
-
Stoof de ui, aardappel en wortel aan in boter.
-
Bevochtig met ¾ l gevogeltebouillon. Laat gaar koken.
-
Doe de soep in de blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Mix ¼ l gevogeltebouillon met de geitenkaas. Giet door een puntzeef. Voeg de room toe. Giet alles in een spumafles en steek 2 gasbommetjes op de fles. Schud goed en bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Serveer de soep in diepe borden. Werk af met wat wortelsliertjes, enkele toefjes geitenkaasespuma en wat plukjes peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven